Live acts | Event Music
Event Music

Als het op live performances aankomt, staan we meer dan ons mannetje. We hebben enkele standaard formules onder de vorm van conceptueel verfijnde live acts en doen daarnaast ook regelmatig aan maatwerk. Daarom stellen we graag onze 'huisgemaakte' concepten voor. Al onze formules laten de ruimte om ze aan te passen aan jouw vraag en zijn daarom perfect integreerbaar in professionele evenementen, van kleine recepties tot grote corporate events.

Live acts op maat

Wat dacht je van een akoestisch duo dat zijn setlist én outfit volledig aanpast aan jouw thema? Een chique feestje klinkt nóg beter met 'Goldeneye' van Tina Turner en 'Black & Gold' van Sam Sparro.

En als je nóg iets specialers zoekt, bijvoorbeeld als opener van je conferentie of als leuke act om de jubilarissen te bedanken op je personeelsfeest, dan hebben we ook daar het muzikale antwoord voor.

Vaste formules

Een goede live band vinden voor een evenement is niet altijd eenvoudig: te rock, te dance ... een te zware technische fiche, niet mobiel inzetbaar ... we weten waar het schoentje knelt.

Daarom werkten we enkele sterke concepten uit, specifiek voor evenementen. Want waar vind je nu een live band waarvan jij de setlist bepaalt? Of een pianist die live verzoekjes speelt uit een lijst met meer dan 350 bekende hits?

Muziekanimaties

Voor net dat kleine extraatje op jouw evenement, heb je misschien helemaal geen nood aan een volledige band of uitgewerkt muzikaal programma. Onze muziekanimaties zijn dan de oplossing.

Onze live acts en bands sluiten naadloos aan bij jouw evenement.

Meer weten?
Neem contact met ons op