Live acts | Event Music

huisgemaakte
live acts

Ook live staan we ons mannetje op jouw evenement. We hebben enkele standaard formules in huis, zoals live bands en dj's, maar doen nog liever aan maatwerk. Daarom stellen we graag onze 'huisgemaakte' concepten voor.

Wat dacht je van een akoestisch duo op de piano dat zijn setlist én outfit volledig aanpast aan jouw thema? Een chique feestje klinkt nóg beter met 'We Are Golden' van Mika, 'Gold' van Spandau Ballet, 'Goldeneye' van Tina Turner en 'Black & Gold' van Sam Sparro.

Of misschien liever drie jongemannen, strak in 't pak? Op piano en gitaar vullen ze de avond met akoestische versies van de bekendste hits uit de nineties. Leuke achtergrondmuziek die naarmate de avond vordert ook iets luider en dansbaarder kan. Een eigenzinnig alternatief voor de standaard coverband.

En als je nóg iets specialers zoekt, bijvoorbeeld als opener van je conferentie, of als leuke act om de jubilarissen te bedanken op je personeelsfeest, dan hebben we ook daar het muzikale antwoord voor.

Benieuwd hoe je best je conferentie of product launch start? Of hoe je ervoor zorgt dat de opener van je plenaire deel blijft nazinderen? Wij zorgen met onze muzikale verwelkoming voor een echte conversation starter, high energy, live on stage.