The Fix | Event Music
Event Music
project

The Fix

Wat als je alle droge, maar belangrijke boodschappen in een energetische act stopt? Open je conferentie op een leuke en informatieve manier.
#TheFix

De sfeer van een conferentie wordt bepaald door een paar belangrijke elementen: de inhoud van de sessies, de kwaliteit van het eten én de eerste paar minuten van je plenaire gedeelte. Heb je je gasten direct mee in je verhaal? Of blijkt de overvolle mailbox toch meer aandacht te krijgen dan de moderator op het podium?

Met 'The Fix' zorgen we voor een openingsact van formaat mét boodschap. Niet zomaar een dansact of choreografie, maar een heuse safety instruction song die op een animatieve en toch informatieve manier enkele praktische mededelingen overbrengt. Waar zijn ook weer de toiletten te vinden? Waar is de EHBO-stand voor gebeurlijke ongevallen? En by the way: waar valt er eten te scoren?

De zanger en dansers overlopen, net als stewards en airhostessen in een vliegtuig, stap voor stap de belangrijkste pijlers van de conferentie, maken de gasten attent op de broodnodige veiligheidsinstructies en zorgen in deze energetische act voor een catchy melodie die nog lang in het hoofd van de genodigden zal blijven hangen.

And don't forget: if there's a problem, we've got the fix!

Lees meer over de samenwerking met Dansstudio Ijvi Hagelstein van Studio 100.

Of bekijk de volledige versie van 'The Fix' hieronder.

Interesse om The Fix te boeken?

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en extra informatie.

Ga verder op de volgende pagina
Energetische en catchy act
Ideaal ter voorbereiding van plenair gedeelte
'Saaie' boodschappen op attractieve manier
Strofes worden herschreven i.f.v. evenement

dit maakten we ervan

  1. We openen je conferentie of evenement op een verrassende manier. Aandacht: check! Met een boost aan energie worden de gasten voorbereid op het plenair verhaal
  2. De catchy melodie en tekst laten een indruk na bij je gasten, die nog dagen en weken zal worden gezongen en geneuried
  3. We bieden een aantrekkelijk alternatief voor een vaak saaie boodschap
  4. Dankzij de ondersteunende video kunnen ook niet-Engelstalige gasten meegenieten

Referenties
Smart AIR Solutions Days - Atlas Copco
The Safety Summit - Vandeputte Safety
MICE Party - Event Online