Zanger-pianist | Event Music
Event Music
project

Zanger-pianist

Naast onze grote acts vinden we het ook heerlijk om het intiem te houden, bijvoorbeeld met één van onze zangers aan de piano. Op jouw vraag spelen we de mooiste achtergrondmuziek en brengen we jouw gasten in de juiste sfeer. Ideaal tijdens een receptie, diner of netwerkevenement.

Een zanger-pianist geeft een meerwaarde aan elk evenement en is vaak, hoewel subtiel, een echte eyecatcher. Bovendien zorgen we ervoor dat onze digitale piano stijlvol weggewerkt wordt, zodat je je niet druk hoeft te maken om lelijke kabels en stekkerdozen. Voor kleinere ruimtes voorzien wij trouwens alle techniek zelf, of we prikken in bij de techniek die reeds voorzien is.

Wil je een meer luxueuze uitstraling? Dan verwijzen we je graag door naar onze partner voor de huur van een akoestische vleugelpiano.

Interesse om een zanger-pianist te boeken?

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en extra informatie.

Ga verder op de volgende pagina

We beginnen steeds vanaf een vaste setlist, maar passen deze met plezier aan in functie van het thema van jouw evenement. Bovendien zijn onze zangers-pianisten ook heel ervaren in het brengen van muziek tijdens huwelijken.

1 zanger op piano
90 minuten, uitbreidbaar per 30 minuten
Kan op vraag ook met een vleugelpiano voor een meer luxueuze uitstraling
Ideaal tijdens een receptie, diner of netwerkevenement

level up

Ben je gewonnen voor het idee van een zanger-pianist, maar wil je toch een stapje hoger? Dan is één van deze formules misschien helemaal jouw ding.

  • Live jukebox: laat je gasten via hun smartphone op livejukebox.be uit meer dan 350 nummers hun verzoekje rechtstreeks doorsturen naar de zanger-pianist
  • The Originals: eigen werk van oprichter en singer-songwriter Andy Sergeant, aan de piano en ideaal voor een aperitiefconcert of netwerkevent

Oh ja ... ben je op zoek naar een teambuilding activiteit voor een kleine groep? Check dan even onze workshop 'Piano leren spelen'.