Initiatie piano | Event Music
Event Music
project

Initiatie piano

Piano leren spelen is een werk van lange adem. Normaal doe je er zo'n 3 tot 5 jaar over om een behoorlijk resultaat te halen. In deze workshop leer je echter de basis van piano in één uur tijd!

Een eenvoudige partituur naspelen? Geen probleem. Zelfs de basis van akkoorden krijg je mee.

In tegenstelling tot onze andere workshops komt bij piano leren spelen een beetje theorie kijken. Maar al die notenleer houden we héél kort, zodat je in no time de toetsen van de piano aan het verkennen bent en aan de slag kan gaan met onze partituren en filmpjes.

En vrees niet ... je krijgt direct een paar radiohits in je schoot geworpen, dus we gaan écht wel een stapje verder dan Broeder Jacob. Piano is het populairste instrument ter wereld, je merkt direct waarom!

Interesse om de workshop Initiatie piano te boeken?

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en extra informatie.

Ga verder op de volgende pagina

Als we ook akkoorden introduceren in de workshop maken we pas écht vaart. Wist je dat je met 4 combinaties van telkens 3 toetsen op de piano héél wat popnummers kan spelen? Binnen het uur speel je zomaar het ene nummer na het andere mee, zelfs als je nog nooit een partituur van dichtbij hebt gezien.

Ben je er klaar voor?

60 minuten
Groepen tot 16 personen
Geen muzikale voorkennis vereist
Met duidelijke filmpjes

level up

Deze workshop is geschikt voor kleine groepen van maximaal 16 deelnemers. Is je groep groter? Dan kunnen we onze workshop 'BoomWhackers' warm aanbevelen. Met gelijkaardige filmpjes en gekleurde, plastic buizen speel je mee op de bekendste hits.