Change/Over | Event Music
Event Music
project

Change/Over

Speciaal voor evenementen in een specifiek concept of thema is er 'Change/Over'. Een duo op piano en gitaar dat zich volledig aanpast aan de gelegenheid waarvoor ze worden uitgenodigd. Niet alleen de setlist, maar ook de styling wordt stevig onder handen genomen door ons team.

Aangepaste setlist. Aangepaste styling.
Stijlvol stijlloos.

Onze twee zangers worden als het ware deel van het decor van jouw evenement. En dankzij onze stylist, make-up artist en art designer tillen we hun live muziek naar een hoger niveau.

Heb je specifieke elementen die je doorheen je evenement laat terugkomen, dan integreren wij ze uiteraard ook in de outfit van onze muzikale karakters. Samen zorgen we voor een setlist die heerlijk klinkt en een act die er nog beter uitziet! En dat volledig binnen jouw concept.

Interesse om Change/Over te boeken?

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en extra informatie.

Ga verder op de volgende pagina

Je organiseert een 50’s feestje, maar je wil niet de hele avond rockabilly horen? Of je bent net op zoek naar een futuristische act die toch de strafste hits brengt van vroeger en nu? Dan is dit iets voor jou! Ook wie zoekt naar een stijlvolle act, bijvoorbeeld voor een luxueus personeelsevent, vindt in Change/Over een perfecte match. Kwalitatieve live muziek in een mooie setting met de juiste styling, daar draait het om.

2 zangers op piano en gitaar
Setlist en styling afgestemd op jouw evenement
2 uur, uitbreidbaar per 60 minuten

enkele concepten

Dit zijn alvast enkele ideeën en veelgevraagde thema's voor evenementen. Voor welk concept ben jij op zoek naar live muziek?

  • technologie en innovatie
  • zomer / beach
  • neon party
  • urban jungle
  • gouden jubileum

Ontdek nog meer thema's op changeover.be