Xmas | Event Music
Event Music
project

Xmas

Organiseer je binnenkort een leuk kerstfeestje voor klanten of collega’s? Dan brengen wij de leukste kerstliedjes en wintersongs. Een setlist vol snow and mistletoe, live op de piano!

Joepie, het is weer bijna zover! Het einde van het jaar is in zicht en dat wil maar één ding zeggen: kerst, kerst, kerst ... en een klein beetje winter :-)
Let it snow, let it snow, let it snow!

De tijd van het kerstplannen is aangebroken. Weet jij al wat je doet op kerstavond of oudjaar? En heb je ook op kantoor al nagedacht over hoe je het einde van het jaar zal inzetten?

Als je kiest voor een leuk kerstfeestje met de collega’s, hebben we alvast goed nieuws: wij zorgen met veel plezier voor de live muziek. We stelden een setlist samen met heel wat klassiekers die voor iedereen aangenaam, herkenbaar en oh-zo-meezingbaar zijn. Zonder al te veel religieuze referenties, maar met de focus op warmte en gezelligheid.

Xmas

Interesse om Xmas te boeken?

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en extra informatie.

Ga verder op de volgende pagina

De zanger

Andy Sergeant is als ervaren zanger en pianist (o.a. band Niels Destadsbader, Free Souffriau) de perfecte match voor jouw kerstevenement. In een akoestische set weet hij met zijn warme stem de gevoelige snaar perfect te raken. Tijdens deze live set vol kerstklassiekers begeleidt hij zichzelf op de piano.

Xmas DLX

Toch liever meer muzikanten? Dan is 'Xmas DLX' ongetwijfeld meer je ding! Dezelfde set, maar met een begeleidingsband. Zo zetten we nog meer kerstsfeer!

Xmas DLX

Kies je dit jaar voor een nieuwjaarsreceptie in plaats van een kerstfeest? Geen nood, we wisselen Mariah Carey probleemloos in voor warme en sfeervolle muziek voor jouw winters personeelsfeest.

Niet op zoek naar live muziek, maar eerder een kerstplaylist voor jouw bedrijf?
Ook dan kunnen we je helpen.

Nog meer filmpjes kijken? Kerstslinger dan snel naar onze Xmas playlist op YouTube.

1 zanger op piano
45 tot 90 minuten
Uitbreidbaar per 30 minuten met andere muziek
Ook beschikbaar met akoestische begeleidingsband (Xmas DLX)

de setlist

Onder andere deze nummers mag je verwachten in ons akoestisch kerstconcert:

  • All I Want For Christmas Is You

  • Lonely This Christmas

  • Jingle Bells

  • Merry Christmas Everyone

  • (I’m Dreaming Of A) White Christmas

Maar ook Aretha Franklin, Michael Bublé en Kelly Clarkson kregen een plaats in deze kerstlijst.