Wedding singer | Event Music
Event Music
project

Wedding singer

Organiseer je binnenkort een huwelijk? Dan kan je onze zangers-pianisten inschakelen om die dag van de perfecte soundtrack te voorzien. Onder de naam 'Momenten' vind je ons het hele jaar door in heel Vlaanderen terug, maar zetten ook regelmatig de juiste sfeer in Nederland of tijdens destination weddings.

Onze ervaren zangers brengen de favoriete nummers van het koppel tot leven aan de piano. De mooiste liedjes, passend bij een emotioneel moment. Die nummers kiest het koppel zelf, zodat ze niet beperkt zijn tot een vaste lijst die wij hen opleggen.

We zijn overtuigd van de kracht van live muziek en de warmte die ze uitstraalt. Onze zangers weten dan ook keer op keer nummers te brengen die passen bij de gelegenheid, of dat nu tijdens een huwelijksceremonie, receptie of avondfeest is.

Daarnaast werken we samen met heel wat professionele freelance muzikanten, die op uitnodiging meekomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gitarist, violist of tweede zanger(es).

Momenten kan bovendien ook ingeschakeld worden voor uitvaarten en doopfeesten.

Interesse om een wedding singer te boeken?

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en extra informatie.

Ga verder op de volgende pagina

Speciaal voor huwelijksrecepties is er ook Wedding Band: dezelfde wedding singer op piano, vergezeld door muzikanten op contrabas en gitaar. Samen brengen ze de mooiste love songs aller tijden.

Van poppy tot jazzy. Van Adele tot Michael Bublé.

1 zanger op piano
Uitbreidbaar met extra muzikanten
Volledig vrije nummerkeuze, geen vaste lijst
Ook beschikbaar als funeral singer

level up

Wil je het huwelijk van je koppel nog specialer maken? Ga dan voor een openingsdans op maat. We schrijven het verhaal van het trouwende paar neer in muziek en tekst.

Een persoonlijke ode aan hun liefdesverhaal dus.