Een openingsdans op maat voor An-Sofie en Bram | Event Music
Event Music
case

Een openingsdans op maat voor An-Sofie en Bram

Onze wedding singers worden regelmatig gevraagd om tijdens het avondfeest van een huwelijk de openingsdans live te brengen. En dan passeren er natuurlijk heel wat echte klassiekers met bovenaan de lijst 'All Of Me' van John Legend en 'Perfect' van Ed Sheeran. 'Verover Mij' van Niels Destadsbader sluit de top 3 van openingsdansen af.

Wanneer een koppel beslist om te trouwen, laten ze hun vrienden en familie binnenkijken in hun relatie. En als muziek écht "an outburst of the soul" (Delius) is, dan is het erg belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de muziek die gekozen wordt.

Daarom besloten An-Sofie en Bram om een extra persoonlijke toets aan hun dag te geven. Ze vroegen ons om een openingsdans op maat te schrijven, iets wat wij natuurlijk altijd een hele eer vinden. Wij schreven tekst en muziek op hun verhaal: uniek en 'op hun lijf' geschreven.

of luister hieronder naar de volledige versie

We maakten dit persoonlijke nummer helemaal in hun stijl. Na het ontmoetingsgesprek met het koppel, ontvingen ze van ons een vragenlijst. Zo kregen onze songwriters een goed idee van wie An-Sofie en Bram zijn en wat ze voor elkaar betekenen.

Waar leerden ze elkaar kennen? Wat maakt hen tot wie ze zijn? Een openingsdans op maat is niet zomaar een liefdesliedje, het is hun verhaal. Voor én over hen geschreven. Enkel zo wordt het openingsnummer hun nummer. An-Sofie en Bram kozen voor een exclusieve openingsdans en het was onze taak om ervoor te zorgen dat iedereen zich die nog lang zal herinneren.

Bovendien eindigden we het nummer met de zin "tonen hoe graag ik jullie zie", een knipoog, die we op vraag van het koppel toevoegden, naar de aankondiging van hun allereerste zwangerschap.

We willen jullie bedanken voor 'Geef Me Je Hand', het was perfect! Een liedje waar we alleen maar konden van dromen werd geschreven én gezongen door jullie! Op en top een aanrader voor alle mensen die trouwen.

An-Sofie en Bram kozen voor een nummer in het Nederlands. Maar uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een Engelstalige openingsdans. Zoals 'The Other Half Of Me', een van de andere openingsdansen die we volledig op maat schreven.

level up

Een openingsdans op maat is ook een super leuk én origineel cadeau om mee te geven aan de gasten die uitgenodigd zijn op het huwelijk. Wil je dus een verrassend alternatief voor ‘katerwater’ of ‘Thanks For Popping By-popcorn’? Geef de gasten dan een CDtje of USB-stick met de persoonlijke love story van het koppel, verpakt als openingsdans.