Nine Zero | Event Music
Event Music
project

Nine Zero

De nineties zijn helemaal terug, daarover bestaat geen enkele twijfel. Het ideale moment dus om onze akoestische nineties coverband 'Nine Zero' voor te stellen.

Drie jongemannen, strak in ‘t pak. Op piano en gitaar vullen ze de avond met akoestische versies van de bekendste hits uit de jaren ‘90. Leuke achtergrondmuziek die naarmate de avond vordert ook iets luider en dansbaarder kan.

Wat dacht je van Britney’s Baby One More Time, afgewisseld met Show Me Love van Robin S? Voor de één een echte Narcotic (Liquido), voor de ander een Kryptonite (3 Doors Down), maar sowieso een feestje. Om nog maar te zwijgen van Rhythm Is A Dancer ... oh Snap!

De rolverdeling binnen de band is duidelijk: één van de zangers zingt alle populaire liedjes, een andere brengt meer alternatieve nummers. En de guilty pleasures uit de 90s? Ook daar hebben we iemand voor. Op die manier valt de set bij iedereen in de smaak en kan elke gast van jouw event of feestje zich wel met minstens één van de drie muzikanten identificeren.

Interesse om Nine Zero te boeken?

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en extra informatie.

Ga verder op de volgende pagina

Elk van de zangers speelt een instrument: twee wisselen af aan de piano, gaan voor een occasionele quatre-mains of voegen percussie toe aan de mix. De derde is gitarist, maar ook hij durft wel eens van plaats te wisselen. Een eigenzinnig alternatief voor de standaard coverband, da’s verzekerd.

Wil je de leukste hits uit de jaren ‘90 op jouw evenement? Dan kan dat vanaf 90 minuten tot 4 uur lang, ideaal dus voor korte recepties of langere personeelsfeesten.

Nine Zero is ook beschikbaar als mobiele band. En ben je meer fan van de 80's, check dan Eight Zero!

3 zangers op piano, gitaar en percussie
90 tot 240 minuten, uitbreidbaar per 30 minuten
De leukste hits uit de nineties
Ook beschikbaar als mobiele band

de setlist

Deze 10 hits mag je alvast verwachten:

  1. guilty pleasure 5, 6, 7, 8 - Steps
  2. popular Tell Me What It Takes - Soulsister
  3. alternative Ironic - Alanis Morissette
  4. guilty pleasure I Want It That Way - Backstreet Boys
  5. popular Dromen Zijn Bedrog - Marco Borsato
  6. guilty pleasure Barbie Girl - Aqua
  7. alternative Iedereen Is Van De Wereld - The Scene
  8. popular Angels - Robbie Williams
  9. alternative Bitch - Meredith Brooks
  10. guilty pleasure Finally - CeCe Peniston