Event Themed Song | Event Music
Event Music
project

Event Themed Song

Is jouw event klaar voor een muzikale huisstijl? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij schrijven een nummer dat is geïnspireerd op jouw beurs, conferentie, seminarie of ander evenement. Net als bij een grafische huisstijl verwerken we ook hier de elementen die jij het belangrijkst vindt voor jouw evenement. Resultaat: een radiovriendelijk popnummer. Een 'signature sound' dus, die we volledig op maat maken.

Onze themanummers kunnen afgespeeld worden tijdens het evenement zelf of verwerkt worden in enkele catchy jingles, maar ze komen nog veel beter tot hun recht wanneer ze live gebracht worden door onze muzikanten en dansers.

Zoals 'The Fix', onze safety instruction song die als opener van een conferentie de gasten wegwijs maakt op het evenement en hen de belangrijkste dienstmededelingen meegeeft.

Een event themed song werkt perfect als opener, maar kan ook een goede aandachtstrekker zijn na de lunch, om iedereen terug voor te bereiden op het tweede plenaire deel. Of misschien werk je met een speciale product launch en wil je muziek laten schrijven die het nieuwe product extra in de kijker zet? Op die manier maak je er een op z'n minst uniek moment van. Dit zijn uiteraard maar enkele voorbeelden.

Voor we aan de slag gaan, zitten we met jou samen om te kijken wat je belangrijk vindt in het nummer. Je vertelt ons over je evenement. Over de planning, het concept en de gasten die aanwezig zijn. Dit vormt de basis van het nummer. Zijn er bestaande liedjes die je leuk vindt als inspiratie? Dan kijken we hoe we onze song daarop kunnen baseren.

Een signature sound, volledig op maat
De boodschap van jouw evenement in een radiovriendelijke song
Optioneel ook live gebracht, met of zonder dansers en bijhorende projectie

level up

Niet exact wat je zoekt? Dan ben je misschien op zoek naar

  • een creatieve workshop waarin je samen met je team een liedje schrijft én opneemt
  • vooraf opgenomen aankondigingen waarbij een duidelijke stem je boodschap inleest, zodat jij ze door de luidsprekers van jouw evenement kan laten afspelen
  • 'Thank You!', een leuke bedanking voor je medewerkers tijdens een personeelsfeest of als gepersonaliseerd filmpje in hun mailbox