In het Studio 100 Pop-up Theater hadden ze een vraag ... en wij hadden The Fix! | Event Music
Event Music
case

In het Studio 100 Pop-up Theater hadden ze een vraag ... en wij hadden The Fix!

Net voor de zomer vond de jaarlijkse MICE party plaats: een evenement waar honderden event professionals samenkomen om te netwerken, lekker te eten en om te zien wat er zoal leeft in event-land.

Als unieke locatie was het Studio 100 Pop-Up Theater the place to be. Maar ... de organisatie werd wel gevraagd om heel duidelijke instructies te geven aan de gasten over de nooduitgangen en de werking van de (mobiele) tribunes.
 

En duidelijke veiligheidsinstructies geven op een leuke manier?
"Dat is toevallig één van onze specialiteiten!"

(sorry, deze Samson-referentie konden we even niet laten liggen)

Samen met de dansschool van Studio 100

Met 'The Fix' verwelkomden we de gasten van de avond en gaven hen de belangrijkste boodschappen mee, volledig in het 'legendarische' thema van het feestje. Voor de gelegenheid werden we bijgestaan door Dansstudio Ijvi Hagelstein, beter bekend als de dansschool van Studio 100.

En dat klikte goed ... héél goed.

Meezingbare veiligheidsinstructies op jouw event?

Organiseer je binnenkort een event, conferentie, lezing ... en wil je op een leuke manier de veiligheidsinstructies aan je gasten meegeven? We deden het al voor 1000 internationale gasten van Atlas Copco, voor evenveel veiligheidsexperten (ja!) tijdens de Safety Summit, voor event professionals tijdens de MICE Party ... dus de dansers van Studio 100 en wij zijn ook helemaal klaar voor jouw event!

Klant Event Online

Evenement
MICE-party
jaarlijks netwerk event voor de evenementensector