Thank You! | Event Music
Event Music
project

Thank You!

'Thank You!' is een catchy nummer dat werd geschreven om je personeel te bedanken. Om eens bedankt te zeggen op een andere manier dan met een bos bloemen of een doos pralines. Want hoewel dat altijd een leuke attentie is, kan het echt wel een pak origineler.

Het nummer bestaat in twee versies: als leuk filmpje dat je rechtstreeks naar de mailbox van je collega's kan sturen of als live act die je personeelsfeest een heuse boost geeft.

Gepersonaliseerde Thank You! filmpjes

Bij Event Music houden we van jingles. We nemen de belangrijkste boodschappen voor evenementen en bedrijven op, zodat jij ze luid en duidelijk kan afspelen wanneer ze het meeste nodig zijn. En 'dankjewel' is absoluut zo'n belangrijke boodschap.

Met het nummer 'Thank You!' bedanken we jouw collega's uit jouw naam. We schreven een lied dat hen vertelt dat ze belangrijk zijn in het bedrijf en dat je hen daarvoor nadrukkelijk wil bedanken. Bovendien verwerken we de naam van elke collega in de tekst van zijn of haar filmpje, zodat de boodschap nog persoonlijker wordt.

Neem contact met ons op en bezorg ons een lijst met alle voornamen waarvoor je een origineel 'Thank you'-filmpje wil laten maken. Vervolgens zingen we voor elke naam een versie in in onze professionele opnamestudio. Jij ontvangt de gepersonaliseerde filmpjes en kan vervolgens zelf kiezen wanneer de bedankingsfilmpjes in de mailbox van je medewerkers terecht komen.

Benieuwd hoe ze daarop zullen reageren!

'Thank You!' is beschikbaar in het Nederlands én in het Engels en kan al vanaf één voornaam.

Thank You! Live

Plan je een personeelsevenement en zoek je nog een originele invulling voor het in de bloemetjes zetten van de jubilarissen? Ook dan is 'Thank You!' perfect geschikt. Samen met enkele professionele dansers komt onze zanger langs en zingt hij jouw personeelsleden toe op het moment dat jij ze in de schijnwerpers zet. Wil je hen dus naar voren roepen voor een fles van een goed jaar, dan vullen wij de stiltes op met een meezinger van formaat.

Dankzij de catchy melodie duurt het niet lang voor ook de rest van je personeel mee zal zingen met dit nummer. Zo bedanken ook zij, samen met jou én ons, de jubilarissen van jouw bedrijf.

Zeg eens 'Thank You!' met een liedje, want dat is pas écht "dankjewel" zeggen.

Interesse om Thank You! te boeken?

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en extra informatie.

Ga verder op de volgende pagina
Origineel alternatief voor bloemen of chocolade
Als filmpje met de voornaam van je collega
Of als live act voor personeelsfeesten en jubilarisvieringen
Iedereen zingt mee
Beschikbaar in het Nederlands en het Engels

level up

'Thank You!' is beschikbaar als verrassende filmpjes die je zo via e-mail kan versturen en als spectaculaire live act voor bijvoorbeeld een personeelsfeest. Maar wil je nog verder gaan? Boek dan een live band zoals Coverboy voor jouw volgende feestje. Of laat je medewerkers ter plekke via hun smartphone kiezen wat ze onze zanger-pianist willen horen zingen dankzij de Live jukebox.