Hoe bedank jij jouw personeel? | Event Music
Event Music
blog

Hoe bedank jij jouw personeel?

Je personeel bedanken voor hun harde werk verdwijnt vaak naar de achtergrond. Zeker in de drukte van de dagdagelijkse bezigheden op de werkvloer. En wanneer het puntje 'mijn collega's vertellen hoe fantastisch ze zijn' dan toch bovenaan de to-dolijst verschijnt, dan komt de vraag: "hoe pak ik het nu aan?"

Bloemen op de derde donderdag van april voor secretaressedag (leuk weetje: het woord 'secretaressedag' is het langste woord in het Van Dale woordenboek dat je met uitsluitend je linkerhand kan typen). Chocolaatjes op 5 oktober voor de dag van de leerkracht. Of een nerdy gadget voor de hele IT-afdeling op 13 september, de 256ste (of 2 tot de 8ste) dag van het jaar.

Been there, (probably) done that.

Kan het écht niet anders?

Misschien is het tijd voor een originelere invulling? Misschien is het tijd voor een gepersonaliseerd liedje waarin je letterlijk "Thank You!" zegt voor al hun harde werk?

Hieronder vind je een voorbeeld van hoe je een medewerker die 'Anne' heet, zou kunnen bedanken. Geef toe, origineler dan dit wordt het niet, toch?

Klinkt goed? Lees dan verder over 'Thank You!' of neem contact met ons op.

Organiseer je liever een leuk evenement voor je hele team? Overweeg dan een van onze live bands, zoals Coverboy om het feestje goed op gang te brengen.

level up

Nog meer spektakel?

Kies er dan voor om dit nummer live te laten brengen op je volgende personeelsfeest. Ideaal als bedanking voor de jubilarissen!

Onze zanger brengt de volledige versie van 'Thank You!', met daarin alle namen van de te bedanken personeelsleden verwerkt. Zo worden ze onder muzikale begeleiding naar voren gebracht en krijgen ze op een leuke en verrassende manier de aandacht die ze verdienen. Weg met saaie afroepingen! Met deze live act doet iedereen vol enthousiasme mee, terwijl jij je personeelsleden bedankt.

Onze zanger komt langs met 4 dansers in de kleuren van jouw evenement.