Sing-Along | Event Music
Event Music
project

Sing-Along

Karaoke, maar dan met tv-show-allure,
dat mag je van Sing-Along verwachten.

Onze presentator praat de show aan elkaar, maar de echte sterren zijn natuurlijk de gasten. Zij kiezen hun favoriete liedje uit een lijst met nummers en stappen dan in de schijnwerpers, klaar om de ster in zichzelf naar boven te halen. Ze hebben een duidelijk doel: hun stem aan iedereen laten horen ... én uitgeroepen worden tot Sing-Along Hero!

Bij gewone karaoke sta je op een podium voor een volle zaal te zingen, maar dat kan soms best intimiderend zijn. Daarom is onze Sing-Along net iets anders, want enkel de omstaanders juichen je toe als je op onze mat komt te staan. Heel wat minder ogen op jou gericht dus, maar met nadien minstens evenveel applaus.

En lukt een stukje toch iets minder vlot, dan valt de presentator in om samen met jou het nummer af te werken.

Bovendien duurt elk nummer maar een kleine twee minuten, zodat het snel weer aan de volgende kandidaat is om de microfoon over te nemen. Of je kan nog een tweede of derde nummer kiezen om zelf te zingen!

Interesse om Sing-Along te boeken?

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en extra informatie.

Ga verder op de volgende pagina

Sing-Along is een muziekanimatie die je kan inschakelen op een evenement waarbij de gasten vrij rondlopen en ze kunnen deelnemen aan een aanbod van activiteiten, zoals een personeelsfeest. Of je kan onze Sing-Along bijvoorbeeld ook opstellen aan de vestiaire of aan het onthaal als extra animatie om je gasten te verrassen.

Mini-karaoke muziekanimatie
90 minuten, uitbreidbaar per 30 minuten
Keuze voor zowel jong als oud
Korte versies per nummer

de setlist

Uit deze 5 hits kan je onder andere kiezen:

  1. Hold Back The River - James Bay
  2. Wake Me Up - Avicii
  3. Hot Stuff - Donna Summer
  4. Blinding Lights - The Weeknd
  5. It's Raining Men - Geri Halliwell

 

Zet je liever een professionele zanger aan het werk? 'Music In A Box' is de ideale onthaalanimatie waarbij de gasten aan de mengknoppen zitten om hun favoriete liedje te laten zingen.