To Love And Back: muziek, projectie en emoties nemen je mee in het verhaal van de liefde | Event Music
Event Music
case

To Love And Back: muziek, projectie en emoties nemen je mee in het verhaal van de liefde

Een muziekvoorstelling integreren in jouw evenement? Op deze pagina ontdek je hoe het kan!

Ook als we niet voor klanten bezig zijn, is het moeilijk om onze muzikale creativiteit onder controle te houden. Van een klein ideetje ergens middenin Las Vegas, USA tot een heuse voorstelling van twee uur lang over 6 verschillende fasen in een relatie. Tja, soms zijn we niet te stoppen.

Een totaalvoorstelling waarbij muziek, projectie en emoties je meenemen in het verhaal van de liefde.

We maakten een voorstelling over liefde, verliefdheid, obsessie. Want wie goed naar popmuziek luistert, merkt dat meer dan 60% van alle liedjes over de liefde gaat. Dat cijfer verzonnen we uiteraard niet zelf, maar werd in een studie van de Universiteit van Florida gepubliceerd. En in die 60% van alle liedjes merkten we verschillende onderwerpen: "het gaat goed", "het gaat niet goed", "ik haat je", "ik mis je" ... je herkent de stappen vast wel.

Genoeg inspiratie dus voor een theatervoorstelling vol bekende hits.

"Nestel je neer in een comfortabele stoel en aanschouw hoe het liefdesverhaal kan lopen. Een keer goed, een keer minder", schreven we op de website voor de ticketverkoop, met een uitverkocht CC als gevolg.

Iets voor jou?

To Love And Back bezingt de liefde, met projectie en goedgekozen muziek. Een concept dat (al dan niet binnen dit thema) een echte wow-factor kan toevoegen aan evenementen. Een leuke afwisseling. Verras je gasten bij binnenkomst op je conferentie bijvoorbeeld met een kort concertje, waarbij ze even blijven staan en dan verder doorwandelen naar de check-in. Mini muziektheater. Of laat de bezoekers van jouw evenement tijdens het uitgestippelde ontdekkingspad of wandeltocht even verbaasd zijn door wat live muziek te bieden heeft.

Daag ons uit! Wij maken een muzikaal concept binnen jouw thema en richtlijnen.

level up

Wil je live muziek die nog beter past in het thema van jouw evenement? Waarbij twee gestylede zangers volledig opgaan in het decor van jouw opening, feest of conferentie? Neem contact met ons op!