3 gelukmakers voor jouw corporate event | Event Music
Event Music
blog

3 gelukmakers voor jouw corporate event

Wil je nog een leuke extra toevoegen aan jouw evenement, dan haal je vast inspiratie uit deze 3 gelukmakers. Korte, maar krachtige live acts die je gasten muziek doen ervaren op een heel andere manier.

1 Een dosis knuffelhormoon dankzij muzikale videospelletjes

Oxytocine heet het, het stofje in je hoofd dat ervoor zorgt dat je het naar je zin hebt. Het komt vrij als je verbindt met anderen, bijvoorbeeld door samen muziek te maken. We schreven er al over in onze blog over waarom samen met je collega's zingen een goed idee is, maar het werkt minstens even sterk wanneer je in 4 tot 8 groepen wordt verdeeld en elke groep de baas wordt over 1 of 2 noten op de notenbalk. Vervolgens mep je er op los met gekke, plastic buizen. En om het allemaal nog leuker te maken, krijg je een instructiefilmpje voorgeschoteld waarin je je achter een dure spelcomputer waant. Een goede workout voor je armen, ogen, hoofd én hart in deze hilarische workshop 'BoomWhackers'.

2 Een verrassende song op het lijf van jouw evenement geschreven

Alle gasten zitten klaar, in de techniek wordt nog vlug gekeken of de microfoon van de eerste spreker goed zit en de moderator heeft zijn of haar kaartjes op orde ... maar voor we starten aan het formele deel schudden we de boel nog even goed wakker met een verrassende act. Een zanger, eventueel bijgestaan door dansers, brengt een ode aan jouw evenement in een catchy song. De tekst wordt bepaald door de boodschap die jij wil meegeven. We deden het al met veiligheidsinstructies, we doen het voor het vieren van jubilarissen, maar omdat we telkens vanaf nul starten kan het voor elke gelegenheid. Daag jij ons uit?

3 Een actieve muzieksessie voor een betere bloedsomloop

Wanneer je beweegt stroomt er meer bloed door je hersenen. Meer bloed, dat is meer zuurstof. En meer zuurstof, dat is meer aandacht en focus voor de belangrijke informatie die je op een beurs of conferentie meegeeft aan je gasten. Daarom is een actieve workshop, zoals onze 'Body percussion', een echte aanrader. De workshop duurt normaal gezien een uur, maar voor grote events hebben we ook een aangepaste 15-minuten versie die direct voor de juiste boost zorgt.

van bij het begin

Wil je je gasten al van aan de deur onderdompelen in een goed gevoel? Overweeg dan om ze te laten verwelkomen door 'de stem' dankzij onze vooraf opgenomen aankondigingen. Zo heetten we de bezoekers van The Safety Summit welkom tijdens een korte treinrit vanaf de parking tot aan de expo.