Een actieve start voor de Cleanroom College Day | Event Music
Event Music
case

Een actieve start voor de Cleanroom College Day

Zorg voor een actieve opener, zodat iedereen vol energie en goesting kan beginnen aan onze studiedag.

BCW organiseert jaarlijks een College Day, een studiedag voor iedereen die actief is in de wereld van Cleanrooms en Contaminatie Controle. In een andere blogpost schreven we al waarom het belangrijk is om je evenement te starten met veel energie. Wel, dat vonden ze bij BCW een goed idee. 

Als opener van hun symposium kozen ze daarom voor een actieve workshop. Na de verwelkoming kregen ze in een kwartiertje tijd een introductie tot body percussion. Dat maakte hen alvast goed wakker!

Body percussion is heel eenvoudig, je hebt er enkel je lichaam voor nodig. Door middel van je handen en je voeten leer je muziek maken door de percussionist op het podium te volgen.

Normaal gezien duurt een workshop 60 minuten. Omdat het nu ging om een korte opwarmer, hadden we geen tijd te verliezen. We startten met enkel wat voetgestamp, maar na een paar minuten klapte en stampte iedereen vrolijk mee op 'We Will Rock You' van Queen. Freddie zou trots geweest zijn op de mensen van BCW, want ze deden het voortreffelijk! En ze hadden er duidelijk plezier in, dat kon je aflezen aan de glimlach op hun gezicht.

dit maakten we ervan

  • 15 minuten bootcamp body percussion
  • een leuke en toegankelijke workshop
  • enthousiaste en actieve deelnemers aan de studiedag

Ontdek onze 'Body percussion' en andere workshops

Klant BCW • Bureau KonseptS

Evenement
Cleanroom College Day