Workshops | Event Music

Workshops
& teambuilding

Teambuilding activiteiten voor bedrijven of leuke workshops voor kleine groepen zijn vaak moeilijk te vinden. Ofwel moet je je als groep kunnen verplaatsen, ofwel heb je bakken materiaal nodig. Of het zijn activiteiten die maar voor een deel van je groep aantrekkelijk zijn.

Muziek spreekt iedereen aan. Daarom zijn groepsactiviteiten met muziek ideaal om je team dichter bij elkaar te brengen of om je bezoekers op een leuke manier te activeren voor je evenement.

Body Percussion

De meest eenvoudige muziekworkshop ooit. Je hebt er namelijk niets voor nodig ... behalve dan je eigen lichaam! Ontdek hoe je enkel met je handen en voeten leuke muziek kan maken. Door te werken met bekende popnummers, is deze workshop heel toegankelijk voor een groot (of klein) publiek. Stamp, stamp, klap!

<bedrijf> Zingt!

Tijdens deze workshop vormen we jouw bedrijf om tot een heus koor. Onder begeleiding van een live pianist, warmen we jullie stembanden op en ontdekken we wie de juiste noten feilloos weet te halen of wie eerder een douchezanger is. We selecteerden de grootste radiohits van de voorbije jaren, dus haal jullie innerlijke Ed Sheeran en Adele maar naar boven.

BoomWhackers

Muziek maken met gekleurde, plastic buizen. Het lijkt raar, maar het is de ideale activiteit om samenwerken onder collega's te bevorderen. Iedereen krijgt namelijk slechts 2 noten van de toonladder, dus is iedereen in de groep op elkaar aangewezen om de nummers goed te doen klinken.

#indestudio

Zou het niet leuk zijn om een bedrijfssong te schrijven en die direct op te nemen in een opnamestudio? Dat kan. Samen met onze pianist en songwriter schrijven jullie een leuk nummer. Eens jullie tekst klaar is, is het tijd om in te zingen. Stembanden gesmeerd?

Live Muziekquiz

Verdeel je groep in 2 tot 4 teams en ontdek wie er het meeste afweet van de popmuziek van de voorbije 30 jaar. De vragen zijn interactief en worden bovendien gesteld door live muzikanten! Wie zal de meeste vragen goed beantwoorden? En wie wordt uitgeroepen tot Music Maestro?

Teambuilding op maat

Ben je op zoek naar een ander soort teambuilding of groepsactiviteit? Neem contact met ons op en we kijken wat we voor je kunnen doen.