Podcast maken | Event Music
Event Music
project

Podcast maken

Podcasts zijn helemaal in. Tijdens deze workshop leer je hoe je zo'n podcast opzet in 3 eenvoudige stappen: brainstorm, opnames, nabewerking. Daarna kan je zelf met podcasts aan de slag voor je bedrijf of voor jezelf.

1 op de 3 Belgen en bijna de helft van de Nederlanders luistert podcasts.

Voor je aan de slag gaat met je eigen podcast, zijn er natuurlijk een paar dingen waar je op moet letten. Wij zetten je tijdens deze workshop met de neus in de juiste richting.

Interesse om de workshop Podcast maken te boeken?

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en extra informatie.

Ga verder op de volgende pagina

Na de introductie begint het échte werk. Hoe pak je de podcast aan? Hoe kan je een aflevering voorbereiden? En dan vooral: waar moet je op letten tijdens het opnemen van de stem? In groepjes gaan jullie aan de slag om jullie eerste mini-podcast in elkaar te steken.

Let op: deze workshop laat je op een leuke manier kennismaken met podcasts, het is geen intensieve opleiding.

Als kers op de taart tonen we jullie hoe je het geluid kan nabewerken. Photoshop voor je stem, zeg maar! Met enkele snelle trucjes leer je om de podcast nog beter te doen klinken, zodat alles aangenaam wordt om naar te luisteren.

2 uur
Groepen tot 30 personen
Laat je inspiratie de vrije loop
Ga ook na de workshop met podcasts aan de slag

level up

Wil je liever zingen in de microfoon dan spreken? Haast je dan naar onze '#indestudio'-workshop! Daarin maak je samen met je collega's een eigen nummer dat je nadien inzingt en inspeelt in onze mobiele studio.