Ukelele | Event Music
Event Music
project

Ukelele

Ukeleles ken je als mini-gitaartjes met vier snaren die oorspronkelijk uit Hawaï komen. Hun geluid is heel herkenbaar en hoor je terug in bekende nummers als ‘Somewhere Over The Rainbow’.

In deze workshop leren we je hoe je zo’n ukelele kan bespelen.

Door hun kleine formaat zijn ukeleles erg geliefd, want je kan ze bijna overal mee naartoe nemen. En dat mag je letterlijk nemen, want na deze workshop neemt elke deelnemer zijn eigen ukelele mee naar huis.

Wij kopen de ukeleles aan, zorgen dat ze gestemd staan aan het begin van de workshop en leggen de deelnemers tijdens de sessie uit hoe ze hun instrument kunnen bespelen en onderhouden.

Interesse om de workshop Ukelele te boeken?

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en extra informatie.

Ga verder op de volgende pagina

Ukeleles zijn snaarinstrumenten die je bespeelt aan de hand van akkoorden. Dat wil zeggen dat je héél snel mee kan spelen met tal van bekende hits. En ook dat maakt het zo'n geliefd instrument. Tijdens de workshop leer je hoe je de akkoorden moet spelen en gebruiken we duidelijke filmpjes waar iedereen op kan meevolgen.

45 minuten
Voor kleine én grote groepen
Leer liedjes spelen op basis van akkoorden
Na de workshop krijg je de ukelele mee naar huis

level up

Wil je met een grote groep deelnemers muziek maken, zonder muziektheorie? Lees dan verder over onze workshop 'BoomWhackers' en onze workshop 'Bucket drumming'.