Jingles | Event Music
Event Music

Vaak wordt een boodschap krachtiger als hij op voorhand is opgenomen. Een enthousiaste stem die volledig awardshow-gewijs de volgende spreker aankondigt op het podium, bijvoorbeeld. Of een helder bericht met praktische informatie dat via de luidsprekers weerklinkt en zo alle bezoekers attent maakt op het verdere verloop van de dag. Het zijn maar enkele voorbeelden van hoe jingles ook voor jouw evenement een meerwaarde kunnen zijn.

Spraakaankondigingen worden vaak gebruikt tijdens het plenaire gedeelte van een seminarie of conferentie, bijvoorbeeld om een volgend onderdeel in te luiden of gastsprekers op het podium uit te nodigen. Maar ook als je je gasten wil begroeten wanneer ze het gebouw binnenkomen, kunnen we met onze op voorhand opgenomen boodschappen een echte meerwaarde bieden.

Beluister een voorbeeld om te horen hoe zo'n jingle kan klinken.

En had je er al aan gedacht om, net als in een pretpark, praktische informatie op een leuke manier mee te geven aan je gasten door een geluidsfragment af te spelen op een trein of bus? Ideaal voor verplaatsingen op de evenementenlocatie of tijdens een bedrijfsbezoek of guided factory tour.

Praktisch

Tijdens de opname van de jingles denken we samen na over de uitspraak en klemtonen. Zo heb je de mogelijkheid én de tijd om bij elke boodschap een optimale impact te creëren. Klinkt er tijdens de opnamesessie iets niet volledig zoals je had gehoopt, dan nemen we de jingle gewoon opnieuw op.

Spreken jij of één van je medewerkers de jingles in? Of kies je voor onze ervaren stemacteurs in Standaardnederlands, native American English, ...? Aan jou de keuze.

Denk na over uitspraak en klemtonen
Optimale impact bij elke boodschap
Foutje? Spreek de jingle opnieuw in
Ervaren stemacteurs
Of ingesproken door jouw team

We denken met je mee om je aankondigingen luid en duidelijk over te brengen.

Meer weten?
Neem contact met ons op