Jingles | Event Music

Aankondigingen
met muziek

Soms wordt een boodschap krachtiger als hij op voorhand is opgenomen. Een stem die op enthousiaste wijze en volledig award-show-gewijs de volgende spreker aankondigt op het podium bijvoorbeeld. Of een bericht met praktische informatie dat via de luidsprekers alle bezoekers attent maakt op het verdere verloop van de dag. Het zijn maar enkele voorbeelden van hoe jingles ook voor jouw evenement een meerwaarde kunnen zijn.

Bovendien heb je hierdoor de tijd om over de uitspraak en klemtonen na te denken om bij elke boodschap een optimale impact te krijgen. Klinkt er tijdens de opnames iets niet volledig zoals je had gehoopt, dan nemen we het gewoon even opnieuw op.

Deze spraakaankondigingen worden vaak gebruikt tijdens het plenaire gedeelte van een seminarie of conferentie om de gastsprekers op het podium te roepen. Maar ook als je je gasten op een leuke manier wil begroeten wanneer ze het gebouw binnenkomen, kunnen we met onze op voorhand opgenomen boodschappen een echte meerwaarde bieden. En had je er al aan gedacht om, net als in een pretpark, praktische informatie mee te geven aan je gasten door een geluidsfragment af te spelen op een trein of bus op de evenementenlocatie of tijdens een bedrijfsbezoek of guided factory tour?

We denken graag met je mee om je aankondigingen luid en duidelijk over te brengen.

Spreken jij of één van je medewerkers de jingles in? Of kies je voor onze ervaren stemacteurs? Aan jou de keuze.