Jingles & bells: wat geluidsaankondigingen doen met jouw event | Event Music

Jingles & bells: wat geluidsaankondigingen doen met jouw event

Tof, goed en vooral passend geluid kan een evenement naar een heel ander niveau tillen. Maar een foute muzikale keuze kan je evenement net zo goed helemaal met de grond gelijk maken. Daar is iedereen het over eens. Beeld je in dat een vervelende pieptoon in de microfoon de hele introductie van de CEO verpest. Of erger nog, dat de moderator een van de belangrijkste gasten aankondigt, maar zich van naam vergist of deze verkeerd uitspreekt. Pijnlijke momenten die je liever niet meemaakt tijdens een belangrijk evenement.

Daarom overweeg je best om op voorhand je aankondigingen te laten opnemen. Zo ben je zeker dat de boodschap correct, luid én duidelijk wordt overgebracht.
 

Ook voor kleine evenementen zorgen op voorhand opgenomen geluidsfragmenten voor een absolute meerwaarde. Een originele verwelkoming op de parking van de gasten? Instructies in meerdere talen aan de inkom? Een stukje factory tour? Met jingles zeg je wat je wil, op de manier dat je het wil en zo vaak je het wil.

Bij Event Music werken we samen met ervaren stemacteurs. Maar je kan er ook voor kiezen om een van je medewerkers de jingles te laten inspreken, als extra persoonlijke toets. Aan jou de keuze.

Soms wordt een boodschap krachtiger als hij op voorhand is opgenomen. Een stem die op enthousiaste wijze en volledig award-show-gewijs de volgende spreker aankondigt op het podium bijvoorbeeld. Of een bericht met praktische informatie dat via de luidsprekers alle bezoekers attent maakt op het verdere verloop van de dag. Het zijn maar enkele voorbeelden van hoe jingles ook voor jouw evenement een meerwaarde kunnen zijn.