Playlists | Event Music

Playlist
op maat

Op een evenement draait het allemaal rond emoties. Al van bij de uitnodiging probeer je een sfeer te creëren en je zorgvuldig gekozen thema trek je door bij de keuze van je inrichting en meubilair.

Maar ook passende muziek kan een grote toevoeging zijn aan de beleving van de gasten, bijvoorbeeld tijdens het onthaal of als sfeervolle achtergrondmuziek bij het eten.

Niet elk evenement vraagt om dezelfde soort muziek en niet elk evenement heeft de ruimte of het budget om een dj in te huren. En organiseer je een conferentie of seminarie voor internationale gasten, dan wil je uiteraard dat die zich welkom voelen, mét passende muziek.

Misschien wil je dansbare muziek, of misschien wil je net leuke feel-good tracks die toch de overhand niet nemen op je netwerkavond. En ga je in thema, dan is het natuurlijk niet evident om een dj te vinden die zomaar een lijst met bijvoorbeeld indische muziek voorhanden heeft. Wij selecteren daarom zorgvuldig een playlist volgens jouw vraag.

Maar ook bedrijven zijn vaak gebaat bij een gepersonaliseerde playlist, zonder vervelende reclames zoals op de radio. In de lobby van het bedrijf bijvoorbeeld, of in een hippe kledingzaak waar gepaste muziek in de paskamers te horen is. Ook in de lift of de ondergrondse parking is een goedgekozen nummer een echte meerwaarde.