Playlists | Event Music
Event Music

Op een evenement draait het allemaal rond emoties. Al van bij de uitnodiging probeer je een sfeer te creëren en het zorgvuldig gekozen thema trek je door bij de keuze van je inrichting en meubilair. Vergeet dan niet om ook de muziek af te stemmen op de gelegenheid. Passende muziek is een grote toevoeging aan de beleving van je gasten, bijvoorbeeld bij het onthaal of als sfeervolle achtergrondmuziek tijdens het eten.

Niet elk evenement vraagt om dezelfde soort muziek en niet elk evenement heeft de ruimte of het budget om een dj in te huren. En organiseer je een conferentie voor internationale gasten, dan wil je uiteraard dat iedereen zich welkom voelt, mét de juiste muziek.

Ga je in thema? Dan is het niet evident om een dj te vinden die zomaar een lijst met bijvoorbeeld muziek uit India voorhanden heeft. Ook daar is een op maat gemaakte afspeellijst een betere oplossing.

Hoe klinkt dat dan?

Je hebt er vast zelf ook al eens over nagedacht, net als wij. Want naast de klassieke playlists zoals ‘Kerst’ en ‘Sinterklaas’, zijn er heel wat andere thema’s die een eigen afspeellijst verdienen. ‘Loungy Welcome’ muziek, die je bezoekers warm maakt tijdens de registratie op je evenement. Of ‘Start To Mingle’ voor de stille momenten aan het begin van een netwerkevent. En organiseer je een familiedag, dan is onze 'Kids Come Too' jouw ding!

Elk van onze playlists bestaat uit 200 nummers - dat is ruim 10 uur muziek. Klik je door, dan kan je alvast genieten van een voorproefje. Op vraag maken we ook grotere playlists of afspeellijsten in een ander thema, op maat van jouw bedrijf of evenement.

Wij laten jouw evenement of bedrijf klinken zoals jij het wil.

Meer weten?
Neem contact met ons op